Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rok 2012 ve znamení práce ze země

30. 12. 2012

 Je mi jasné, že v mých poznámkách můžete najít menší mezeru (asi tka dva roky), ale nebudu se rozepisovat rok od roku zpětn. Stejně bych si na všechno nevzpomněla.

Hlavní je, že se mi na více koních osvědčilo, že pro mě práce ze země má neuvěřitelný význam. Pomohla spoustě lidí kolem mě, ať už poznat jejich koně, nebo vyřešit jejich problém.

 

Takže rok 2012 - jak se změnil od roku 2009, splnily jsme is vytyčené cíle?

 

Licence western, anglie 

MČR ve skoku bez otěží-nám bohužel překazila natažená šlacha a posléze dospění k závěru, že pokud chci něco dělat smysluplně, nemůžu kloubit skoky a western (western vyhrál)

Kurz přirozené komunikace- vsadila jsem na klasiku Honza Bláha

2 Vandry alá babské jízdy z Borčic 

Apassionatta (na Horním Bousově)

Den koní Borčice

 

Seznam jsme si rozšířily o mnoho dalších akcí a to hlavně westernových závodů, Semilských westernových dní a hlavně účasti na MČR ve westernu! Dráža si konečně udělala papíry na vozík.

 

Co se týče práce ze země, detail najdete v Mém parelli deníčku č.2, co se týče našeho jezdeckého zaměření, úspěchů a naúspěchů naleznete v aktuailtách 

 

Asi bych si motivačně měla vytyčit cíle do budoucna. Je příjemné, když po čase zjistíte, co jste si přáli a nakonec zjistíte, že většina z toho se Vám splnila:

 

Chci, aby byla Zorka zdravá

Účast na MČR ve westernu 2013 + závody B a C

Semilský westernový den 2013

Vandr s borčickýma babama

Všechny cupy a mé parkurkové choutky bych ráda naplnila s naším druhým pokladem - Sambou