Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co máme po sto letech nového?

2. 6. 2010

Začneme tedy pěkně popořádku

10.4. Westernová licence

Už ani nevím, co se mi to pohnulo v mysli, že jsem si na Zorku vymyslela zase tuhle "opičárnu" a tak od ledna trénovala a trénovala a trénovala western a já jsem trénovala její nervy! Až to tedy vyústilo ve westernovou licenci a ve westernové závody! (asi si myslíte, že máte slyšiny, ale nemáte...) Westernová licence proběhla hladce, já osobně bych si jí nedala, ale dopadlo to jak to dopadlo, a jsme se Zorinkou šťastní majitelé licence Dále jsme se zúčastnily pleasure, trailu a horsemanshipu. Hned jak jsem vjela na pleasure, pochopila jse, že jsme se fakt minuly disciplínou a statečně jsme si to tam odkroutily Bylo z toho nějaké poslední nebo předposlední místo.. prostě děs. pak následoval trailík, kde jsem udělala spoustu chyb a taky to tak dopadlo a zase jsme si držely svoje poslední příčky! Do horsemanshipu jsem nastupovala úplně otrávená a s tím, že tam zase budeme za totální blbečky. Okolnosti se sešly, déšť asi hodně rozmazal ten náš výkon, že nikdo pořádně neviděl tu hrůzu, co jsme předvedly a v tom důsledku jsme obsadily 3. místo!!!!! Takže Zorinka si ze svých prvních Cčkových závodů odvezla domů licenci a ještě mašli.... Mám z ní hroznou radost a nedokážu ani vyslovit, jak moc jí za tohle miluju!

Obrazek

Prohlédněte si licenční a závodní úlohy

Následuje několik výletů na Horní Bousov, návštěv, focení a akciček, ze kterých přikládám fotky do fotogalerie!

Vyjížďka na Branžež

 

 

Video pořízené rodinou Kasalových, z překrásné vyjížďky! Zatím jeden z nejkrásnějších víkendů letošního roku s úžasnými lidmi!

 

 

 

30.4. - 3.5. Vandr 2010 jarní etapa

Jak se již stalo tradicí, vyrazily jsme s holkama na Vandr jarní etapa 2010, trasa Mladá Boleslav, Horní Bousov, Kopidlno a zpětObrazek

 Tady mě vidíte ještě plnou optimismu, protože mě zatím nebolel zadek z těch hodin v sedle!

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazek

Holky v Plakánku, kde jsme se se Sosákama báječně vykoupaly a šťastné jsme dorazily na Bousov Odtud následovala cesta k Marcelce do Kopidlna, kde jsme strávily dva krásné dny!

 

29. 5. 2010 Den koní Dvůr Borčice

Další tradicí se pro nás se Zorouchem stal Den koní v Borčicích, kam jsme vyrazily ještě s Terezkou Knížkovou (v odkazech má velká nejenletní kamarádka) a poctivě jsme připravovaly rekvizity! Se Zorkou jsme vyfasovaly hned 3 čísla a to minimaxi, komunikaci a western. Nebudu zapírat a přiznám se, že jsme si to tam potrénovaly, ale výsledek tomu moc nenapovídal  No a jak to všechno dopadlo můžete vidět na nových videích v Videa NHS i Videa ostatní

 

Obrazek

Mašlička napovídá, že si Zorouch odvezl druhé místo z minimaxů( i když náš prvotní cíl byl obhájit si poslední místo z loňska a i letos jsme si podle všech "nečekaně" přivezly titul Nejkrásnějšího koně Borčic 2010, ke kterému jsme obdržely i nádhernou šerpičku!)

 

 

Opět přikládám fotogalerii i ke dni koní.

Určitě nezůstala nepovšimnutá upravená úvodní stránka.

Sekci Pat Parelli jsem přejmenovala na Práce tak trochu jinak, protože Pat Parelli je pro mě už jen její součástí a není zdaleka jedinou věcí, která tuhle práci vystihuje.

Do sekce práce tak trochu jinak jsem přidala Volný deníček a to znamená, že si tam budu poznamenávat všechno, co se týče práce ve volnosti.

Za všechny fotky velký dík naší, dá se říci, dvorní fotografce Terce Svobodové!!